Отзыв из Киева

Коли мене попросили написати відгук про Національну Яґ’ю, то я спочатку розгубилася. Адже неможливо визначити, яким чином саме яґ’я допомагає мені в роботі, у сім’ї тощо. «Чому неможливо?» — спитаєте ви… Щоденна практика ТМ, просунутих технік, асан; правильний режим дня; харчування відповідно до пір року і моєї конституції; екологічні продукти, вирощені власноруч з любов’ю; використання Махаріші Світлотерапії з Дорогоцінним Камінням; лікування травами і аюрведичними препаратами; участь у групі когерентності мого міста, регулярна участь у яґ’ях… Коли атакуєш проблеми з усіх сторін, важко визначити, що саме їх попереджує? Та й для чого? Ні, це не Яґ’я , не ТМ, не щось окреме. Все це разом принесло мені внутрішню стабільність, фінансову незалежність, натхнення і радість щодня.

Ключ полягає у наступному: РЕГУЛЯРНІСТЬ!!! В усьому: і програми, і Яґ’ї, і асани…

Щоб досягти успіху у житті і самореалізуватися, Махаріші дав нам безліч підходів: і правильне житло, і ТМ — для гармонізації здоров’я, емоційних станів, розумової діяльності і поведінки — і Джйотіш, і Ведичні Вібрації, різноманітні курси, ведичну музику тощо. Якщо ми дійсно хочемо досягти гармонії із світом та собою, ми МАКСИМАЛЬНО задіюємо всі знання, всі технології, усю мудрість Традиції Ведичних Учителів та створюємо Рай на Землі, Рай в Україні, Рай у своїй родині, Рай у своєму серці.

Для мене питання регулярної участі в Національних Яґ’ях не стоїть взагалі. Це першочергове завдання! Другорядне ніколи не буває на першому місці. Ми захоплюємо фортецю, а все решта приходить само собою. Якщо ми атакуємо з усіх боків, то шансів у нас більше і ми швидше досягнемо кінцевої мети життя — Просвітлення для всіх і кожного.

Я закликаю всіх бути регулярними у практиці, регулярно брати участь у Яґ’ях, асамблеях, діяльності своїх місцевих Центрів ТМ. Ми повинні бути дружними, наші об’єднані зусилля допоможуть кожному з нас.

Ольга Куравська,

Васильків, Київська обл.

17.03.2013